Wethouder Liesbeth van Tongeren op bezoek bij Groen Hofzicht

Plaatsingsdatum: 27-sep-2018 12:13:46

Liesbeth van Tongeren, wethouder Duurzaamheid en Energietransitie van de Gemeente Den Haag​, zal vrijdagmiddag 12 oktober 2018 de wijk Mariahoeve bezoeken. Onderdeel van het programma is een bezoek aan het zonnepanelenpark van Groen Hofzicht bij het hoofdkantoor van Aegon. De wethouder is onder meer geïnteresseerd in de verbinding die het bedrijf met de bewoners legt via het beschikbaar stellen van zijn dak voor hun zonnepanelenpark.

In Den Haag zijn er nog vele daken bij bedrijven, coöperaties, scholen en andere instellingen die mogelijkerwijs geschikt zijn voor zonnepanelenparken door bewoners in samenwerking met de eigenaren van de daken. Aegon en andere partijen geven het goede voorbeeld, zie daarvoor het overzicht in dit artikel.

Geïnspireerd om ook het dak van uw bedrijf of instelling beschikbaar te stellen voor een collectief zonnepanelenpark voor omwonenden? Neem dan contact op met een van energiecoöperaties in Den Haag. Zij verkennen graag met u de mogelijkheden. Leg net als Aegon ook de duurzame verbinding met uw buren in de wijk!