Verwarmen zonder cv-ketel – bijeenkomst 12 januari

Plaatsingsdatum: 8-jan-2019 15:31:22

Op 12 januari a.s. organiseert de WoonWijzerWinkel een themadag over het verwarmen van uw huis met warmtepompen en elektrisch verwarmen. Vanaf 09.00 uur bent u welkom in de showroom van de WoonWijzerWinkel aan de Directiekade 2 in Rotterdam. Met een kopje koffie kunt u vervolgens plaatsnemen bij presentaties over warmtepompen en elektrisch verwarmen. Daarna heeft u nog de mogelijkheid om rond te kijken in de showroom. En kunt u vragen te stellen aan de adviseurs. Rond 13.00 uur is de themadag afgelopen.

Inschrijven en meerijden

Inschrijven voor deze themadag? Ga naar het formulier onderaan deze pagina. Ook de werkgroep Duurzaam Bezuidenhout neemt deel aan deze bijeenkomst. Voor het vervoer zetten we de elektrische deelauto van Bezuidenhout in. Meerijden? Stuur dan een mail naar de werkgroep. In de auto is plaats voor vier personen.

Inkoopactie warmtepompen

Tijdens de themadag wordt u geïnformeerd over de verschillende soorten warmtepompen en elektrische verwarmingssystemen. In de showroom kunt u de systemen vervolgens ook bekijken, zodat u er een beeld bij heeft. Overtuigd? U kunt zich tijdens de themadag meteen inschrijven voor de inkoopactie warmtepompen.

WoonWijzerWinkel

WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor gemeente Den Haag. De winkel adviseert onafhankelijk. Daardoor kunt u vertrouwen op een betrouwbaar en objectief advies over het verduurzamen van uw woning.